Sunday, July 3, 2011

Kamen Rider Terbaru - Fourze

Zaman betul-betul dah berubah,dulu ayah2 kat rumah layan action movie yang ganas2 macam cybercop, terminator dan sebagainya tapi ayah2 sekarang(generasi aq),layan Kamen Rider kat rumah. Kiranya generasi Games sudahpun menjadi ayah,hahahhaa. Kompom anak kitorang nanti takyah minta nak Ps3 or X-Box sebab benda tu kewajipan untuk sorang ayah,maybe anak2 kena minta izin untuk main je.

Kalau dulu, "baaah,beli la PS tuk adik.."

Tapi sekarang, "baaaah,bagi lah adik main lak..."

Hahahha. Jauh gile aq lari. Ok2,minggu lepas Kamen Rider ke 40 telah ditayangkan mukanya kepada awam secara rasmi. Drama aksi Kamen Rider(yang bakal diminati oleh 7lekok,aqil dan haziqDG) ke 40 yang diberi nama Fourze itu akan mula ditayangkan 4 September ini.





Sedikit sinopsis tentang Kamen Rider Fourze ni,ada seorang pelajar yang baru bertukar sekolah yang ingin menjadi kawan dengan semua orang dan membuka satu kelab 'Kamen Rider'. Kamen Rider Fourze ni boleh bertukar tangan dan kakinya menjadi roket,radar,drill dan sebagainya mengikut 'kad' yang dimasukkan ke dalam Sistem Fourze.


Oh,seperti biasa,heroin Kamen Rider kompom lawa ^^

Berita lanjut di sini.

2 comments:

Meister said...

Ugh... I though Decade has the most artless design but this... is worst

Cerah Jeff said...

tapi baju dia bley tahan ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...